Internet marketing, PROFESIONALCI AdWords oglasi, izrada sajtova

PROFESIONALCI - Internet marketing

Mi smo PROFESIONALCI iz digitalnog sveta, nismo virtuelni već stvarno postojimo! Možete se sa nama sastati i posavetovati se kako da učvrstite svoju poziciju u digitalnom eko sistemu.

Znamo sve što Vam treba... da za Vas uradimo modernu i funkcionalnu web prezentaciju, kao i da Vas na najkvalitetniji način, koristeći prednosti odličnog Google marketing sistema oglasimo kako bi Vaš digitalni marketing dao najbolje moguće rezultate shodno predvidjenom budžetu.

Informacije o firmi

 • A: Petefijeva 2
 • G: Beograd
 • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • T1: 011/414-03-80
 • T2: 065/239-15-44
 • M: 060/181-21-81
 • F: 011/414-03-89

Pratite ovu firmu na društvenim mrežama

 INTERNET MARKETING

 • AdWords
 • Oglašavanje banerima
 • Video marketing
 • Facebook ADS

Profesionalno kreirana reklama na Google-u Vam može mnogo pomoći, pitate se kako?

Mi smo Google partneri, profesionalci za kompletno web marketing rešenje. Pomoćićemo Vam da iskoristite naše znanje i iskustvo u vodjenju kampanja za veliki broj klijenata različitih delatnosti. Adwords je sistem koji mi dobro poznajemo i u kojem se dobro snalazimo.

Slobodno se može reći da mi živimo digitalan AdWords život i da znamo koji je najbolji način da dovedemo potencijalne potrošače vaše robe ili usluge u momentu kada je ta osoba najviše zainteresova za ono čime se Vi bavite. AdWords je odlično osmišljen sistem koji može da prepozna posetioce Vašeg sajta i da im plasira Vašu reklamnu poruku bilo kada, čak i kada je ta osoba ne traži, a zašto? Zamislite da je neko ušao u Vašu radnju kako bi kupio ono što prodajete, ali iz nekih razloga nije kupio, možda nije imao dovoljno novca kod sebe ili mu je zazvonio telefon pa je primio ozbiljan poziv zbog kojeg je morao da napusti vašu radnju.

Trenutak kupovine je emotivan trenutak, kupujete stvari i koje Vam nisu baš neophodne za svakodnevan život, a ako niste kupili onda kada ste ušli u radnju sa namerom da kupite, kada ćete onda kupiti? Verovatno nikad, i to se svima često dešava! Ali zamislite da nakon izlaska iz vaše radnje, osoba koja je u njoj bila i nije ništa kupila vidi vašu reklamu na 90% bilborda u gradu sa primamljivom ponudom, kao i da samo ona čuje vašu reklamu na radiju ili da samo ona vidi Vašu reklamu na tv-u... e onda je to druga priča, onda će se nakon intenzivnog i agresivnog marketinga verovatno vratiti kao kupac... Naravno da bi bilbordi, radio i televizija mnogo koštali vašu firmu, a sa druge strane bi te reklame videli svi, i ko treba i ko ne treba. AdWords je osmišljen da plasira reklamu samo onima koji bi trebalo da je vide! Na takav način optimizujete i smanjujete troškove za oglašavanje!

Dovoljno je da neko ko je blizu ili je dosta udaljen od vas, unese termin za pretragu koji ima veze sa onim što nudite u Google search polje i da se Vaš oglas prikaže u sponzorisanim rezultatima pretrage zajedno sa svim ostalim besplatnim rezultatima, a da Vi platite samo ako neko klikne na Vaš oglas koji će ga automatski preusmeriti na vaš web sajt gde se nalaze sve validne informacije o proizvodu ili uslugama.

1

Baviti se danas bilo kakvim biznisom, a da se niste oglasili na bilo koji način preko interneta gotovo je nezamislivo. Naravno da ima onih koji se u ovaj podvig nisu upustili, ali ogromna većina sa više ili manje uspeha koristi blagodeti ovog tehnološkog napretka.

Internet vam obezbedjuje dostupnost svima koji su u datom trenutku zainteresovani za ono što nudite, na svakom mestu i u svako vreme. Da li ima išta bolje nego biti u pravom trenutku na pravom mestu? Nekada se to zvalo "sreća", kada se neka osoba nadje u pravo vreme i na pravom mestu, sada to nije sreća, sada vam je to dostupno. Neophodno je samo da nadjete firmu koja će Vas posavetovati kako da izradite web sajt,  šta on treba da sadrži i da na profesionalan način pristupite izradi Vašeg web sajta.

Kako bi za Vas kreirali potpuno odgovarajući vizuelni web identitet neophodno je da nam što bolje predstavite firmu, usluge koje nudite ili robu koju prodajete. Web prezentacija Vaše firme mora da bude u skladu sa Vašim potrebama i sa navikama Vaših potencijalnih potrošača. Izrada sajta za svaku firmu se razlikuje, prosto i same firme se razlikuju, bez obzira što nude iste usluge ili prodaju istu robu. Način na koji funkcionišu i koji koriste u trgovanju se može bitno razlikovati, pa tako i web sajt. Sajt mora biti vizuelno i navigaciono prihvatljiv navikama firme i potrošača, kako se ne bi narušio već izgradjen duh i pečat firme, a sve to treba uklopiti u nove standarde izrade web sajta kao i prilagoditi sadržaj analitici pretrage raznih internet pretraživača od kojih je najbitniji Google, kao najkorišćeniji internet pretraživač.

Mi imamo profesionalce iz oblasti grafičkog i web dizajna, kao i vrhunske programere koji će rešiti svaki problem i napraviti lepu, funkcionalnu i optimizovanu web prezentaciju. U razgovoru sa našim profesionalcima možete dobiti odgovor na svako pitanje koje će usmeriti i razvoj na izgradnji budućeg web sajta, kao i informacije bitne za optimizaciju sadžaja sajta sa internet pretraživačima.

Ukoliko imate ciljeve koje ste postavili sebi i svojoj firmi, mi ćemo Vam pomoći da iste brzo realizujete kroz profesionalno izgradjen web sajt ili internet prodavnicu! Vaši ciljevi će nam pomoći da lakše dovedemo ciljnu grupu kojoj želite da se obratite putem Vašeg web sajta.

Nudimo Vam kompletno grafičko rešenje i izradu vizuelnog identiteta, od osmišljavanja i izrade logotipa do kreiranja grafičkih rešenja za flajere, postere, vizit karte, kako bi uskladili Vaš web identitet sa štampanim materijalom.

Sajt je ozbiljna stvar i nije retkost da on bude prva stvar koju neko vidi i na osnovu koga kreira stav i mišljenje o vašoj firmi. Zato se nemojte igrati ovim stvarima i prepustite pravim profesionalcima da za Vas urade najbolje!

Pogledajte naše reference, odnosno deo skorijih radova!

 

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (0)

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player