Turističke agencije Beograd, Turistička agencija JUMBO TRAVEL

JUMBO TRAVEL - TURISTIČKA AGENCIJA

Agencija Jumbo travel d.o.o. je privatna firma osnovana 20.02.2006. godine u Beogradu, sa sedištem u Beogradskoj ulici broj 33.

 

 

Početna delatnost je bila prodaja avio karata ali se već u drugoj godini poslovanje proširilo na ostale delatnosti iz oblasti turizma.

 

 

Informacije o firmi

 • A: Beogradska 33
 • G: Beograd
 • T1: 011/303-33-53

Agencija danas u okviru svoje delatnosti pruža sledeće usluge:

AVIO KARTE za sve redovne i low cost prevozioce

SMEŠTAJ u velikom broju hotela i apartmana u celom Svetu

PREVOZ PUTNIKA MINIBUSOM u vanlinijskom saobraćaju

Agencija organizuje: Individualana turistička putovanja, letovanja, zimovanja, vikend putovanja, izlete u zemlji i inostranstvu, tipska putovanja kao što su bračna putovanja, wellness itd.

Agencija je licencirana od strane međunarodnog udruženja avio prevozioca IATA sa sedištem u Ženevi. Agencija poseduje licencu za obavljanje agencijskih poslova broj  OTP 193 izdate od strane Agencije za privredne registre.

Partneri agencije su svetski renomirani tour operatori: Medhotels, Youtravel, Interchalet, GTA, Travco (Velika Britanija), Transhotel, Hotelbeds(Španija), Dertour, Meiers (Nemačka) i mnogi drugi koji obezbeđuju garanciju kvaliteta pruženih usluga.

U agenciji radi tim mladih i obrazovanih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u različitim oblastima turizma, koji kao takvi omogućavaju uspešno poslovanje, napredovanje, građenje i očuvanje ugleda Jumbo travel-a.

Organizacionu strukturu čine – Generalni menadžer, Prodaja avio karata, Prodaja turističkih aranžmana, hotelskih rezervacija i osiguranja, Služba za vanlinijski prevoz putnika, Finansije i Marketing.

Agencija poštuje značaj marketinga i propagande, koji su uz kvalitet usluga, neophodni za osvajanje tržišta, te u cilju tog organizuje marketinške kampanje, gostovanja u medijima, učestvuje na sajmovima i promocijama.

U skladu sa svakodnevnim dinamičnim poslovanjem i održavanjem kvaliteta rada na visokom nivou, kao i u cilju maksimalnog podizanja nivoa kvaliteta usluge, Agencija koristi savremenu komunikaciono-tehničku opremu.

Zaposleni u radu koriste službene mobilne telefone i prenosive računare sa svim licenciranim programima, tako da je omogućena stalna komunikacija sa klijentima. U skladu sa savremenim tokovima poslovanja i svetskim kretanjima u turizmu i prateći svetske trendove, agencija Jumbo
ravel je među prvima u Srbiji svojim klijentima pružila mogućnost da samostalno vrše pretragu destinacija i raspoloživosti slobodnih mesta kad su avio karte i hotelski smeštaj u pitanju, kao i mogućnost da sami vrše rezervacije preko internet prezentacije www.jumbo.rs

Tokom pregleda mogućih destinacija i vršenja rezervacija, ukoliko to želi, klijentu na raspolaganju stoji asistencija osoblja agencije.

Misija agencije Jumbo Travel je da svojim servisom i kvalitetom usluge, individualnim klijentima i kompanijama obezbedi najbolja moguća rešenja za njihova poslovna i privatna putovanja.

Da stalnim rastom, razvojem i usavršavanjem unapredi svoje poslovanje i što većem mogućem broju korisnika omogući putovanje po svom izboru.

Agencija se zalaže za razvoj individualnih putovanja, te ima za cilj da takav vid putovanja približi što većem broju putnika.

Moto agencije je: „Verujte plavom slonu“ - poverenje putnika je za nas dragoceno.

 

Agencija je jedna od prvih koja se potpuno orjentisala na individualna putovanja uz poruku: "Kreirajte sami svoje putovanje".

U individualnim putovanjima se broji pojedinac i vodi se računa o svakoj njegovoj potrebi, te upravo individualni aranžmani koje Agencija priprema prema želji svakog pojedinačnog klijenta predstavljaju pravi izazov.

Vrednosti koje agencija Jumbo travel neguje i principi prema kojima posluje:

 • Iskrenost i očuvanje integriteta
 • Inovativnost u poslovanju
 • Orijentisanost prema klijentima i njihovim potrebama
 • Posvećenost svakom klijentu i individulani rad sa njim
 • Radni entuzijazam
 • Odgovornost
 • Kreativnost
 • Pouzdanost
 • Konzistentno
 • Očuvanje kredibiliteta
 • Dostupnost

Agencija Jumbo Travel je porodična firma te se u svojoj osnovi zalaže za stabilnost, dugotrajnost i očuvanje tradicionalnih načela.

 

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (2)

 • Teodora

  Teodora

  03 oktobar 2013 u 09:36 |
  Super su i mi slo isli na letovanje sa njima pre par godina... a sada nas zanima jel organizovano i zimovanje gde mozemo ponude da pogledamo Hvala pozdrav
 • Dejan

  Dejan

  08 mart 2013 u 10:48 |
  Za svaku su pohvalu ljubazni su i profesionalni

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player