Sigurnosna vrata Beograd, DELUX d.o.o.

DELUX D.O.O. - proizvodnja metalnih sigurnosnih vrata

Preduzeće DELUX D.O.O. sa sedištem u Beogradu je naslelednik SZR DELUX, radnje za proizvodnju metalnih sigurnosnih vrata i aluminijumskih revizionih otvora ARO, koja uspešno posluje već deset godina.

 

Kao proizvođač metalnih sigurnosnih vrata i revizionih otvora smo jedinstveni na tržištu, primenom inovacija u proizvodnom ciklusu, novih materijala, alata, koji unapređuju kvalitet naših proizvoda a da pri tom, ne povećavamo cene proizvoda.

 

 

Informacije o firmi

  • A: Antifašističke borbe 19, lokal 66
  • G: Beograd, Novi Beograd
  • T1: 011/312-16-75

Moto preduzeća Delux doo je da proizvodimo robu kvalitetnu i pouzdanu, da prvenstveno našim cenjenim kupcima, zatim našim dobavljačima a takođe i našim radnicima obezbedimo dostojanstvenu bezbednost u poslovanju i egzistiranju.

ARO - aluminijumski revizioni otvori
 
ARO aluminijumski revizioni otvori proizvedeni su za sisteme suve gradnje knauf, rigips i lafarge gips karton pločama d - 12,5 mm. Predviđeni su za montažu na obloge, pregradne zidove kao i na spuštene plafone.
ARO aluminijumski revizioni otvori imaju široku primenu u sistemu suve gradnje, npr. za instalacije parnog grejanja, klimatizacije, gasa, vodovoda (ventili, merne jedinice, hidranti, servis ugradnih klima...). Elektro instalacije jake i slabe struje, kao kompjuterska telefonska, protivpožarna, instalacija video nadzora i alarma, (trafoi, table, centrale, razvodne kutije -reglete, dojavljivači požara ...).

KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆI ARO?
1. ARO 200, otvor svetla mera 200 x 200 mm, neophodan minimalni razmak između metalnih profila u plafonu 265 mm, a prosečen otvor na gk ploči dim. 210 x 210 mm.
2. ARO 500, otvor svetla mera 500 x 500 mm, neophodan minimalni razmak između metalnih profila u plafonu 565 mm, a prosečen otvor na gk ploči dim. 510x510 mm.

KAKO UGRADITI ARO?
Na primer ARO 500 KOMPLET SADRŽl: 1. a/ram, b/poklopac, 2.TB zavrtnjeve i kapice 16 kom, 3. Uputstvo za montažu
1. Na postojećem plafonu ili oblozi od gk ploca 12,5 mm, napraviti otvor dim. 510x510 mm, uglovi 90*.
2. Ram revizije diagonalno ubaciti u prosečen otvor a zatim ga postaviti tako da ga stranice gipsa ne naprežu.
3. Tako namešten ram dotegnuti ručnim stegama kako pri uvrtanju tb zavrtnjeva ne bi se pomerio i sprečio postavljanje poklopca. Tb zavrtnjeve potrebno je pažljivo uvmuti kako ne bi došlo do deformisanja rama i uporedo kontrolisati mere.
4. Po uvrtanju svih tb zavrtnjeva postaviti poklopac.
5. Bandažiranje, gletovanje i bojenje vršiti razdvojeno a po završetku sušenja poklopac postaviti u ram.

Delux metalna vrata model MV12
 
DELUX Metalna vrata MV12 odiikuju se jednostavnim ali elegantnim izgledom, akcenat je pri tom stavljen i na masivnost štoka i krila ukupne mase oko 80 kg.

Brava kasa Mottura obezbeđuje besprekorno funkcionsanje i zaštitu od nasilnih provala. Vrata su zvučno i toplotno izolovana, poseduju jedinstven sistem dihtovanja.

Obloge vrata kao i prekrivne lajsne su u istom dezenu.
Kao proizvod u eksploataciji su veoma stabilna, bez promena i u dugogodišnjoj primeni.

USLOV: Ugrađena u stambenoj zgradi, bez atmosferskog uticaja. Naša preporuka su ugrađena vrata u preko 100 stambenih zgrada, desetine banaka, preduzeća i pojedinačnih stanova.

Delux metalna vrata model MV13
 
DELUX Metalna vrata MVI3 su maksimum u našoj ponudi,odlikuju se izrazitom elegancijom i komforom, kroz maksimalni stepen obezbeđenja.

Brava kasa Mottura 787 dupla, obezbeđuje besprekomo funkcionsanje i zaštitu od nasilnih provala, a kodirani cilindar sa točkićem-leptirom omogućava lako zaključavanje.
Vrata su zvučno i toplotno izolovana, poseduju jedinstven sistem dihtovanja.

Obloge vrata kao i prekrivne lajsne su u istom dezenu. Kao proizvod u eksploataciji su veoma stabilna. bez promena i u dugogodišnjoj primeni.

USLOV: Ugrađena u stambenoj zgradi, bez atmosferskog uticaja. Naša preporuka su ugrađena vrata u preko 100 stambenih zgrada, desetine banaka, praduzeća i pojedinačnih stanova.

Delux metalna vrata model MV14
 
DELUX Metalna vrata MV14 su maksimalan spoj kvaliteta i elegancije i u našoj ponudi su svrstana u sam vrh, odlikuju se izrazitom elegancijom, maksimalnim stepenom obezbeđenja, štok je samonosiv i sa krilom čini masu oko 80 kg.

Brava kasa Mottura obezbeđuje besprekomo funkcionsanje i zaštitu od nasilnih provala.Vrata su zvučno i toplotno izolovana, poseduju jedinstven sistem dihtovanja.

Obloga na vratima je od prirodnog hrastovog furnira, lakiran a po želji i toniran, kao i prekrivne lajsne (pervajzi). Kao proizvod u eksploataciji su veoma stabilna, bez promena i u dugogodišnjoj primeni.

USLOV: Ugrađena u stambenoj zgradi, bez atmosferskog uticaja. Naša preporuka su ugrađena vrata u preko 100 stambenih zgrada, desetine banaka, preduzeća i pojedinačnih stanova.

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (1)

  • Dunja

    Dunja

    30 septembar 2013 u 14:14 |
    Kupili smo vrata kod njih i super su pozdrav za njih

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player