Detoksikacija organizma u BALI DETOX centru

BALI DETOX CENTAR
Centar za čišćenje organizma

U Skadarliji broj 9, nalazi se prvi Bali detox centar za detoksikaciju i opuštanje. Specijalnost Bali Detox centra je čišćenje organizma preko stopala. U sklopu usluga koje pruža Bali Detox centar su i razni vidovi masaža: Bali detox masaža, relax masaža, anti stress masaža, sportska masaža, terapeutska masaža i masaža stopala (refleksologija).

U prijatnom egzotičnom ambijentu, u samom centru Beograda otvoren je centar za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma po davnašnjem receptu Nikole Tesle, a od skoro po life style-u najglamuroznijih holivudskih zvezda.

 

Informacije o firmi

 • A: Skadarska 9/1
 • G: Beograd
 • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • T1: 011/324-61-05
 • T2: -
 • M: 065/665-56-54
 • F: -

Pratite ovu firmu na društvenim mrežama

U prijatnom egzotičnom ambijentu, u samom centru Beograda otvoren je centar za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma po davnašnjem receptu Nikole Tesle, a od skoro po life style-u najglamuroznijih holivudskih zvezda.

U Skadarliji broj 9, nalazi se prvi Bali detox centar za detoksikaciju i opuštanje.

Ambijent egzotičnog indonežanskog ostrva odmah će Vas podsetiti na bezbrižne letnje dane, izležavanje u hladovini, miris morske vode i najprijatnije zrake sunčevog zalaska.

Specijalnost Bali Detox centra je čišćenje organizma preko stopala. Stopala se često nazivaju i "drugim srcem", pošto se na svakom nalazi više od 70 akupunkturnih tačaka, kao i hiljade nervnih završetaka koji su povezani sa mozgom srcem i drugim organima. 

Pored toga, na stopalima je 4000 pora, što omogućava lako i praktično izbacivanje štetnih materija iz organizma pomoću vode i nisko frenkventne struje.

U sklopu usluga koje pruža Bali Detox centar su i razni vidovi masaža: Bali detox masaža, relax masaža, anti stress masaža, sportska masaža, terapeutska masaža i masaža stopala (refleksologija).

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Anti-celulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama.
U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tela. Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

Sportska masaža ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi process oporavka mišića. Takode smanjuje mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina koja se vremenom pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i bol. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trenig zagrevanem i istezanjem. Ova masaža se preporučuje sportistima kao i rekreativcima.

Na našim stopalima nalaze se zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70 000 nervnih završetaka. Stimulacijom odredjenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.
Ova masaža opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu.
Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža, ali i u sklopu neke druge masaže.

Bali Detox masaža se bazira na upotrebi morskih soli koje imaju detoksikaciono i remineralizuce dejsvo u kombinaciji sa esecijalnim uljima.
Mineralne soli u sebi sadrže minerale i oligo elemente, koji aktiviraju eliminaciju vode iz organizma i pospešuju znojenje. Takodje otklanjaju mrtve ćelije sa površine epiderma tako da se koži vraća sjaj , tonus i mekoća. Ova masaža je jako delotvorna za uklanjanje viška vode i toksina iz tela i deluje direktno na smanjenje obima i masnih naslaga.

Anti stress masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relaks masaže. Pored toga sto pomaže opuštanju od stresa, ova se masaža koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja. Za ovu masažu koriste se posebna anti-sres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem čula mirisa utuču na centalni nervni sistem, u smislu opuštanja i relaksacije.

Masaža vrućim kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni system. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja. Masaža je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i njeguju kožu. Posebno relaksirajuće djeluju i zvukovi lupkanja kamenja.

Masaža glave i lica je jednostavna masaža koja može otkloniti veliki niz tegoba, opustiti napetost i umor. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju lica i glave, naša koža dobiće zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana. Masaža glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.

Ayurvedska limfna drenaža je najstarija i najrazličitija tehnika masaže kojom se nastoji duboko uskladiti tijelo, duh i um uz povratak i postizanje stanja savršene ravnoteže i mira. Cilj masaže je postizanje energetske i psihofizičke ravnoteže tih energija. Kombinacijom presura tački i limfne drenaže postiže se duboko opuštanje, oslobađanje od umora i nesanice kao i bolji rad unutrašnjih organa.

Terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata,otklanja se stres i snažno djeluje na opuštanje svih blokada u tijelu.

Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

TERAPIJA KISEONIKOM

O terapiji kiseonikom

U Bali detox centru pridružićete se trendu udisanja kiseonika koji je apsolutni hit na Zapadu. Poklonici zdravog života, a među njima su i vodeća imena svetskog džet seta svakodnevno dodatno konzumiraju kiseonik! U svetu  su popularni barovi gde se umesto alkohola i cigareta propagira zdrav život, te će vas ponuditi dozom kiseonika za povećanje energije i koncntracije.

Samo za vas u srcu Beograda, Bali detox centar je obezbedio ono što je već dostupno građanima Pariza, Njujorka, Milana, Londona…

Pomoću koncentratora kiseonika za 20 minuta povratićete mentalnu i fizičku snagu i osveženi zakoračiti u sve stresniji svet  oko nas! Dodatno unošenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi boljoj razgradnji štetnih materija koje nastaju kao posledica lošeg metabolizma (prometa materija), kao i povećanju energetskih sposobnosti organizma.

Jedan tretman aplikacije kiseonika je veoma značajan i može doprineti akutnoj detoksikaciji organizma. Međutim, da bi efekat bio potpun i dugotrajniji preporučuje se redovno unošenje kiseonika u periodu od desetak dana, a kasnije kad god se oseti pad imuniteta i energije.

Kiseonik u kozmetici

Kiseonik razlaže stare ćelije i regeneriše potkožno ćelijsko tkivo, usled čega se ispravljaju bore na licu i vratu, nestaje dupli podbradak i smanjuju "kesice" ispod očiju, a koža postaje glatka i jedra, zahvaljujući stimulaciji ćelijskog metabolizma. Madona, Nikol Kidmen, Kortni Koks, Sindi Kraford i Kristi Tarlington koriste maske na bazi kiseonika i svakodnevno udišu čist kiseonik u svojim centrima za detoksikaciju.

I Bali detox centar je preuzeo iskustva istraživača koja su pokazala da starenjem, nivo kiseonika u koži opada, zbog čega ćelije teže izlaze na kraj s otrovima i sporije se obnavljaju.

TRETMANI LICA

Svaki čovek je individua sa vlastitim nasleđenim karakteristikama, pa zato svakoj koži posvećujemo posebnu pažnju i pravimo kombinaciju preparata i maski za svaku osobu posebno.
Ono što je zajedničko za sve tretmane je piling, limfna drenaža i dosta masaže, prilagodjene potrebama i stanju koze.

Kompletan tretman podrazumeva tretiranje lica, vrata i deholtea uz odgovarajući odabrani specijalni tretman.

ODVIKAVANJE OD PUŠENJA

Anti stress tretman je namenjen svim tipovima kože a naročito se preporučuje umornim i pušačkim kožama. Sam tretman se sastoji iz nekoliko faza, najpre se radi piling kože, zatim posebna vrsta masaže takozvani ručni lifting koji podiže tonus kože. Nakon toga stavlja se maska po tipu i potrebi kože i na kraju odgovarajuća zaštita za lice.

Preuzeli smo brigu o vašem zdravlju i lepoti, a vaše je da samo prošetate do nas i sebi posvetite 20 minuta dnevno ili iskoristite naš poklon Vaučer i obradujte neku dragu osobu ...

Bali Detox Centar nastavlja da preuzima brigu o Vašem zdravlju i lepoti tako da smo prateći vrhunske svetske tehnologije našli načina da se potpuno bezbolno bez ikakvih kontra-efekata, nervoze, stresa i dodatne kilaže zauvek i rešite  te loše navike.
Naš laserski tretman radi po LaserCare metodi koja je najnaprednija i najkompletnija kao tretman prilikom prestanka pušenja cigareta. Svaki put kada upalite cigaretu nikotin izaziva rast nivoa endorfina u vašem organizmu. Pad nivoa endorfina dovodi do simptoma sličnih napetosti i stresu, a ubrzo zatim dolazi i do želje za novom dozom nikotina.

Tretman odvikavanja od pušenja laserom radi na principu stimulacije endorfina pomoću snopa laserskog svetla. Podizanje nivoa endorfina u telu dovodi do gubitka fizičke želje za pušenjem. Endorfin je poznat i kao hormon sreće, pomaže zarastanje rana i popravlja raspoloženje.

Laserska terapija za odvikavanje od pušenja kombinuje tradicionalnu kinesku medicinu i najsavremeniju lasersku tehnologiju. Prednosti laserske metode kojom tretiramo energetske tačke u odnosu na klasičnu akumpukturu su sledeće:

 • laser ima dugotrajniji i dublji efekat
 • laserom ne postoji mogućnost infekcije kože
 • tretman laserom je potpuno bezbolan

Sam tretrman se odvija u prijatnom ambijentu i veoma je ugodan za klijenta.

Na dan Vašeg tretmana:
Prestanite sa pušenjem najmanje dva sata pre Vašeg dolaska jer zelimo da dođete sa željom za pušenjem. Na taj način naš  tretman će Vam neposredno potvrditi svoju delotvornost uz nagli gubitak želje za pušenjem.
U prvom delu tretmana se obavlja razgovor sa pacijentom, upoznajemo pacijenta, njegove navike, uvodimo pacijenta u tok terapije i objašnjavamo mu način na koji laser radi. Sledeća faza tretmana je stimulacija različitih energetskih akupunkturnih tačaka koje se nalaze na uhu, nosu i rukama.

Terapija Kiseonikom

Nakon  laserskog, tretman nastavljamo terapijom kiseonikom. Poznato je da su kod pušača pluća oštećena i zakrčena, a samim tim se  javlja i nedostatak kiseonika u krvi mozgu i drugim organima...
Tretman udisanja čistog kiseonika pomaže regeneraciju pluća, brži oporavak zakrčenih krvnih sudova, ojačava Vaše srce i smanjuje rizik od srčanog udara. Kiseonik je takođe vitalan za Vaš imuni sistem, memoriju i vid.

Dok se opuštate uz čaj za detoksikaciju i terapiju kiseonikom obavlja se još jedan razgovor sa klijentom. Cilj ovog razgovora je da pacijent na što lakši način prebrodi prvi period bez nikotina.
Napravite belešku sa vremenom, datumom i mestom jer Vi upravo prekidate jednu dugu i lošu vezu…imajte svoj mir sa tim.
Nakon tretmana  organizam počinje da se čisti od štetnih supstanci (nikotin, katran itd.) koje su godinama unošene u organizam. Da bi pomogli bržu i bolju detoksikaciju organizma, bilo bi poželjno koristiti i naš tretman detoksikacije organizma.

Video

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (1)

 • Milica

  Milica

  23 septembar 2013 u 13:52 |
  Koristila sam njihov vaucer i prezadovoljna sam pozzzzzz za njih

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player