Kozmetički salon IMPRESSIO u Beogardu

KOZMETIČKI SALON IMPRESSIO

Kozmetički salon Impressio je nastao u želji da se klijentima pruži profesionalna ali i kompletna nega lica i tela na jednom mestu.

Informacije o firmi

  • A: Jurija Gagarina 135
  • G: Beograd
  • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • T1: 011/215-36-73
  • T2: -
  • M: -
  • F: -

Pratite ovu firmu na društvenim mrežama

Kozmetički salon Impressio je nastao u želji da se klijentima pruži profesionalna ali i kompletna usluga na jednom mestu.

Zbog ubrzanja tempa života i skraćenja vremena koje možete posvetiti sebi i svom telu, smatrali smo da je jako važno da Vam u prijatnom ambijentu i uz stručno i ljubazno osoblje omogućimo široku lepezu usluga. Kod nas možete zakazati svoj termin za: solarijum, depilaciju, manikir, masažu, pedikir, body star, anticelulit program, nadogradnju noktiju, kozmetičke tretmane, trajno šminkanje...

Moderan način života - koji uključuje stres i nepravilnu prehranu - znači i unošenje toksina u Vaše telo. Kao posledica se javlja neravnoteža prirodne energije u Vašem telu, ćelijama. Prirodna funkcija Vaših ćelija obuhvata iskorištavanje hranjivih materija a izbacivanje štetnih. Neravnoteža u telu može sprečiti ćelije da kvalitetno obavljaju svoju funkciju.

Kako Aqua Detox funkcioniše?

Uređaj Aqua Detox proizvodi frekvenciju koja nežno vibrira kroz telo korisnika i stimuliše sve ćelije. Tretmani se obično sprovode kroz stopala s obzirom da ljudsko stopalo ima preko 2000 pora kroz koje se mogu izbaciti toksini iz organizma.

Miolift je profesionalni uređaj za programiranu elektroterapiju kože i potkožnog tkiva lica, vrata i dekoltea, kao i za elektro stimulaciju mimičnih mišića lica.

Kako se sprovodi Miolift?

Koža, potkožno tkivo i mišići se tretiraju strujnim oblicima slabog inteziteta. A cilj je da se koža, potkožno tkivo i mišići aktiviraju kako bi se bolje branili od spoljnih štetnih uticaja ali i da se uspori prirodni proces starenja.

Sukcesivnim sprovođenjem tretmana mioliftom postiže se:

- revitalizacija i regeneracija kože i potkožnog tkiva,

- poboljšanje elasticiteta kože,

- ublažavanje otoka očnih kapaka i podočnjaka,

- ublažavanje bora i svežih ožiljaka,

- toniziranje (zatezanje) mimičnih mišića lica

Kada se sprovodi tretman mioliftom poželjno je 2-3 dana pre prvog tretmana sprovesti klasičan kozmetički tretman lica jer će koža bolje reagovati na tretman. Pre tretmana obavezno skinuti šminku i nečistoću sa lica vrata i dekoltea. Takođe je potrebno da klijent skine nakit i kontaktna sočiva.

Prilikom tretmana mladeže treba zaobilaziti.

Trajna šminka

Trajna šminka u suštini predstavlja unošenje pigmenta, boje u kožu na željenim delovima tela. U salonu Impressio možete iscrtati obrve, usne, kapke. Na raspolaganju Vam je široka paleta boja tako da možete izabrati željenu nijansu a istovremeno zadržati prirodan izgled.

Obrve

Trajnom šminkom možete pojačati obrve kako bi one izgledale gušće i punije, a pritom biti mirni jer se trajna šminka za razliku od olovke neće razmazati ili izbrisati.

Oči

Trajnom šminkom se nanosi boja na ivicu kapaka, i to do korena trepavica kako bi se postigao efekat suptilnijeg izgleda, a za šta se do sada koristila olovka ili ajlajner. Inače trajna šminka je odlično rešenje za sve osobe koje su alergične na tzv. običnu šminku.

Usne

Trajnom šminkom usana postižete efekat punijih i senzualnijih usana koje su uvek savršene boje i savršeno našminkane. Ako želite posle trajne šminke možete koristiti sjajeve za usne a i obične karmine.

Sam proces nanošenja trajne šminke može biti nelagodan, ali se pri radu koriste odgovarajuće kreme i gelovi za ublažavanje bola. Nakon završene procedure može da se pojavi mali otok i crvenilo ali će Vas naše stručno osoblje informisati o tome kako da se ponašate nakon trajne šminke.

Zdravstveni aspekt trajne šminke je izuzetno važan i nikako ga ne treba staviti na drugo mesto u odnosu na sam rezultat, boju...

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (0)

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player