Laser centri u Beogradu, SALON LINEA SNELLA

CENTAR LEPOTE LINEA SNELLA 

Pomoću jedinstvene metode Linea Snella i naše potpune predanosti cilju postižemo najbolje moguće rezultate u oblasti mršavljenja i oblikovanja tela i tako našim posetiteljkama dan za danom menjamo život nabolje.

 

Time nabolje menjamo i kvalitet svog života. Za to se trudimo da svaki dan, svakog minuta, svake sekunde.

Naš rad nam je čast, ponos i životni izazov.

 

 

Informacije o firmi

 • A: Hadži Milentijeva 69
 • G: Beograd, Vračar
 • T1: 011/344-64-55

Previše kilograma? Celulit? Dehidrirana koža? Izgubljen tonus mišića? Loše navike u ishrani? Premalo kretanja? Nedostatak energije? Loš osećaj? U Linea Snelli ne samo da znamo tu priču, već smo njeno rešavanje zadali sebi kao temeljnu misiju.

Metoda Linea Snella važi za jednu od najefikasnijih prirodnih metoda oblikovanja tela na svetu! Razvili smo je tokom 25 godina rada na međunarodnim tržištima, u više od 120 centara.

Kombinacijom temperature od 37°C, stručno vođenih vežbi i infracrvenih zraka omogućavamo brzo, neinvazivno i lokalizovano mršavljenje i oblikovanje tela.

Pridružite se hiljadama žena širom sveta kojima je već uspelo da izgube suvišne kilograme, preoblikuju stas i kompletno poboljšaju svoj osećaj!
 
Izgubite do jednog konfekcijskog broja (odn. 3 do 4 kg) za 4 nedelje!
 
Svaku posetiteljku najpre pozivamo na besplatan pregled, koji je potpuno neobavezujuć. Posle uvodnih merenja zajedno definišemo jasne i merljive ciljeve i pripremamo individualan akcioni plan.

Thermoslim je pobednička kombinacija aktivnih terapija, koje zbog dejstva infracrvene svetlosti, hromoterapije, konstantne temperature od 37°C i aktivne stručno vođene vežbe omogućava izuzetne rezultate prilikom gubitka težine i obima na najkritičnijim tačkama tela (stomak, bokovi, zadnjica, butine). Ključno za potpune rezultate je da uz to što gubite kilograme i centimetre, brinete i o učvršćivanju tkiva i elastičnosti kože.

Zbog toga, posle vežbanja u Thermoslimu sledi i terapija u Bodywarmu, gde pri konstantnoj temperaturi od 37°C i pomoću ozonoterapije, aromaterapije, hromoterapije i vlažne atmosfere negujemo kožu da bi bez obzira na gubitak kilograma ostala meka i elastična.

Ova opuštajuća terapija deluje kod manje i srednje zahtevnih stanja celulita, uklanja i probleme povezane sa zadržavanjem tečnosti u telu (otekle noge).

Thermobike je sprava slična biciklu, na kojoj izvodimo aktivnu terapiju za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga na bokovima, butinama i zadnjici. Kretanje ispod posebne svetlosti poboljšava i prokrvljenost i efikasno pomaže prilikom uklanjanja celulita.

Vibracione vežbe su kombinacija fizičkih vežbi i vibracija koje se koriste prilikom lečenja i sprečavanja brojnih oboljenja i problema, a izuzetno su efikasne i za mršavljenje, poboljšanje tonusa tela i uklanjanje celulita.

Kombinacija ultrazvučne kavitacije sa radiofrekvencijom je najefikasnija neinvazivna metoda za uklanjanje zahtevnih stanja celulita i zastarelih i tvrdokornih masnih naslaga. Zbog toga je poznata i kao „prirodna liposukcija”. Radiofrekvencija u kombinaciji sa ultrazvukom omogućava najbolje moguće rezultate, jer svojim delovanjem utiče na trenutno poboljšanje tonusa kože koja je prilikom izvođenja ultrazvučne kavitacije vrlo važna zato što utičemo na gubitak obima koji za posledicu ima uticaj na tonus kože.

Neinvazivna mezoterapija je najsavremenija terapija s kojom stvaramo dubinske rezultate na telu i licu. Stvarajući specijalne dinamične strujne talase, elektroporacija olakšava i podstiče dubinsko prodiranje aktivnih supstanci sadržanih u posebnom kozmetičkom preparatu, koji je uključen u sam uređaj.

Elektroporacija omogućava da se s trenutnim uspehom tretira svaki problem kože lica i tela i muškaraca i žena, s vidljivim rezultatima već nakon prvih nekoliko tretmana.

Neinvazivna mezoterapija omogućava sledeće primene:

 • Lečenje celulita
 • Lokalizovano smanjivanje masnih naslaga
 • Uklanjanje bora - antiage terapija za lice
 • Tonifikacija (zadnjica, bokovi, ruke, grudi,...)
 • Poboljšanje i regeneracija u području strija i ožiljaka

Linea Snella stvarno deluje - uspeh vam garantujemo pismenom garancijom!

Uspešnost našeg rada potvrđuje više od 25 godina iskustava i hiljade zadovoljnih žena koje su u više od 120 centara širom sveta već uklonile suvišne kilograme, preoblikovale stas, obezbedile trajnu fizičku formu i poboljšale kvalitet života. Pošto smo uvereni da ćete i vi uspeti da dostignete postavljene ciljeve, uspeh vam osiguravamo pismenom garancijom.

Radno vreme:

Ponedeljak: 14:00 - 20:00

Utorak: 13:00 - 21:00

Sreda: 7:00 - 15:00

Četvrtak: 12:00 - 20:00

Petak: 7:00 - 15:00

Radne subote: svaka druga 9:00 - 13:00

Nedelja: ne radimo

 

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (1)

 • Tamara

  Tamara

  02 oktobar 2013 u 13:37 |
  Kazite mi jel svakog meseca ima upis...Hvala

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player