Domovi za stare, Domovi za stare u Beogradu, Dom za stara lica Višnjička banja, Dom za stare ELIZABETA

USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE - ELIZABETA
Dom za stara lica i negu bolesnih

Elizabeta, dom za stare i negu bolesnih je ustanova socijalne zaštite, gradjevinski izvedena po najvišim svetskim standardima u skladu sa primenjivom funkcijom, a namenski da omogući što bolji kvalitet pružanja odgovarajućih usluga.

Potrebno je naglasiti da je objekat opremljen tako da zadovolji najstrožije kriterijume ustanovljenih normi i standarda uz ispunjavanje svih propisanih građevinskih i funkcionalnih normativa propisanih od nadležnog ministarstva.

Informacije o firmi

 • A: Četvrte Flavijeve Legije 16
 • G: Beograd, Višnjica
 • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • T1: 011/299-30-41
 • T2: -
 • M: 065/585-85-66
 • F: -

Pratite ovu firmu na društvenim mrežama

Dom se nalazi u Višnjici, Beograd, 30m od same obale Dunava, na mirnoj i spokojnoj lokaciji, a svega 6 km od samog centra grada.

Sastoji se od 27 apartmana i to od jednokrevetnih - pa do četvorokrevetnih, moderno opremljenim vrhunskim bolničkim krevetima, klima uredjajem, LCD televizorima, visokofunkcionalnim kupatilima prilagodjenim osobama sa invaliditetima, nepokretnim osobama kao i ljudima sa specijalnim zahtevima u smislu nege.

O našim korisnicima svakodnevno brine naš stručni tim (LEKAR, GLAVNA SESTRA I SOCIJALNI RADNIK), u saradnji sa medicinskim sestrama i negovateljicama, fizioterapeutom i radnim terapeutom.

Osim uobičajnih svakodnevnih medicinskih usluga kao sto su kontrola telesne temperature, pritiska, šećera u krvi, davanje injekcija, terapija infuzijom i drugo Dom za stare "ELIZABETA" periodično svojim korisnicima obezbedjuje EKG pregled i kompletnu biohemijsku analizu a po potrebi i druge vrste pregleda i dijagnostike.

Vršimo i konsultacije sa lekarima različitih specijalnosti.

Naša ustanova ima potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji s državnom HITNOM POMOĆI koja nam je na raspolaganju 24h dnevno.

Dom poseduje sopstvenu kuhinju za pripremu čak pet obroka dnevno (tri glavna obroka i dve užine) uvek od svežih namirnica čija se nabavka vrši svakodnevno.

Velika sala za ručavanje i dnevni boravak je veoma komforna prostorija opremljena i nameštena tako da u njoj svi korisnici mogu provoditi slobodno vreme. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući način ishrane uz nadzor NUTRICIONISTE.

Društveni život Zauzima značajno mesto u našem domu i sačinjava ga skup aktivnosti od kojih izdvajamo neke:

 •  Zajedničke šetnje obližnjim obalama Dunava, redovni izleti do značajnih kulturoloških lokacija u i van grada, sa obezbeđenim grupnim prevozom.
 •  Organizovane sadnje baštenskog cveća i druge kreativne aktivnosti u prirodi.
 •  Proslave rodjendana, godišnjica i drugih značajnih datuma.
 •  Druženje uz  zabavne igre kao što su šah, domine, karte i drugo, čitanje poezije i romana, druženje sa decom u saradnji sa lokalnim vrtićima, zabava uz prisustvo animatora kao i drugih aktivnosti po želji i izboru, sa osvrtom na individualne afinitete korisnika u zavisnosti od starosne dobi i intelektualnog nivoa.

Tu smo da pružimo toplinu, zagrljaj, brigu, negu - a sve u prijatnom ambijentu, za osećaj kao kod kuće, u pravom društvu, nežno zbrinuti na pravi način!

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (0)

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player