Obrazac za kreiranje profila

Poštovani,

Ukoliko želite da se oglasite na portalu www.naprviklik.com možete nas kontaktirati putem kontakt forme, ili putem telefona 011/414-03-80. Molimo Vas da popunite sva obavezna polja, ali i što veći broj ostalih polja kako bi pružili što potpunije informacije o Vašoj firmi.

Ukoliko nam dostavite sve potrebne informacije za Vas ćemo kreirati besplatan profil u trajanju od trideset (30) dana.

Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2
* Obavezne informacije.
Ime firme *
Adresa firme * Unesite ulicu, broj, mesto sedišta firme.
Kontakt telefon 1: * Ukoliko je sedište firme van pozivnog broja 011, obavezno unesite i pozivni broj.
Kontakt telefon 2: Ovo polje nije obavezno i možete ga popuniti u slučaju da želite da objavite dva broja telefona fiksne telefonije.
Broj faksa: Ovo polje nije obavezno i možete ga popuniti ukoliko želite da objavite broj faksa Vaše firme.
Broj mobilnog
Adresa web prezentacije Vaše firme
E-mail adresa * Ovo polje je obavezno i na ovu email adresu cete dobiti potvrdu o kreiranju profila Vase firme.
Slike za Vaš profil Ukoliko želite da na Vaš profil postavimo slike potrebno je da nam slike dostavite u rar formatu. Potrebno je da slike smestite u folder, zatim kliknete desnim tasterom miša na taj folder i izaberete opciju Add to ( ime Vaše foldera) .rar. Na radnoj površini će se pojaviti rarovan folder koji će te nam proslediti putem ove forme.
Materijal za download Ukoliko želite da posetioci Vašeg sajta budu u mogućnosti da preuzmu Vaš propagandni materijal možete nam ga proslediti u rar formatu. Potrebno je da taj materijal smestite u folder, zatim kliknete desnim tasterom miša na taj folder i izaberete opciju Add to ( ime Vaše foldera) .rar. Na radnoj površini će se pojaviti rarovan folder koji će te nam proslediti putem ove forme.
Kontakt osoba * Unesite ime osobe koju možemo kontaktirati ukoliko nam budu potrebne dodatne informacije. Ukoliko osoba koju ćemo kontaktirati nije osoba koja podnosi zahtev za kreiranjem profila, molimo Vas da upišete i ime osobe koja podnosi zahteb za besplatnim kreiranjem profila.
Broj telefona kontakt osobe: * Ukoliko se broj telefona kontakt osobe razlikuje od osobe koja podnosi zahtev za besplatno kreiranje profila na portalu NAPRVIKLIK.COM molimo Vas da nam unesete i kontakt telefon osobe koja podnosi zahtev.
Unesite tekstualnu prezentaciju Vaše firme * Predstavite Vašu firmu na najbolji mogući način. Upoznajte potencijalne klijente sa ponudom i mogućnostima Vaše firme.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player