Servis računara, prodaja računara, prodavnice računara Sr. BARNAK

SR. BARNAK
Servis i prodaja računara

Samostalna radnja "BARNAK" se nalazi u Staroj Pazovi, malom privrednom gradiću nadomak Beograda.

Naša primarna delatnost je proizvodnja plastičnih čepova za krajeve metalnih cevi, kao i ugradnih delova za metalnu galanteriju. Pored toga u našem proizvodnom programu se nalaze i drugi sitni proizvodi od plastike namenjeni drugim, ne manje bitnim, privrednim granama.

Informacije o firmi

 • A: Janka Jesenskog 9
 • G: Stara Pazova
 • E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • T1: 022/314-594
 • T2: -
 • M: -
 • F: -

Pratite ovu firmu na društvenim mrežama

LT-Stand (stalak za prenosni računar) ima brojne prednosti i to ne samo za Vas, nego i za vaš računar (Laptop). U današnje vreme, skoro svi imaju računar kod svoje kuće, a sve češće desktop računare ljudi zamenjuju manjim, ali ne manje efikasnim Laptop računarima. Zašto? Jer su kompaktni i praktični ... a ne zaostaju puno po svojoj snazi iza klasičnih desktop računara i najčešće su odlična, ako ne i bolja zamena za desktop računar. Jedan od nedostataka koji ima laptop računar u odnosu na desktop, je taj što, prilikom rada na laptopu, svoje telo postavljamo u skroz neugodan položaj i ako duže vreme radimo, osećamo pad koncentracija, povećan umor i bol. LT-Stand, je osmišljen tako, da negira, sve negativne efekte koje laptop ostavlja na vaše telo, da vam dozvoli punu slobodu pokreta, što rezultira time da se osećate potpuno udobno i opušteno dok radite za vašim računarom.

Idealan položaj
LT-Stand je postavljen tako, da Vam omogući, što lakše i brže kucanje. Dok radite na vašem laptopu možete ugodno da sedite bilo gde, u fotelji, na stolici, na krevetu ... vaš Laptop će uvek biti u idealnom položaju, a imaćete punu slobodu pokreta, kako ruku, tako i nogu. Dok radite na njemu, imate osećaj, kao da Laptop lebdi iznad vaših nogu.

Lako postavljanje
LT-Stand je osmišljen tako, da omogući lako postavljanje i skidanje laptopa sa LT-Standa. Drugim rečima, postavljenje i uzimanje Laptopa sa LT-Standa je kao da vaš Laptop postavljate ili uzimate sa bilo kog drugog stola, s tom prednošću što će vaš laptop na LT-Standu stajati čvrsto, tako da ga možete preneti zajedno sa LT-Standom gde god to vama odgovara u tom trenutku (ispred fotelje, pored televizora, kraj muzičkog uređaja, u kuhinji dok kuvate ... ).

Maksimalno hlađenje
LT-Stand na najefikasniji način dopušta vašem Laptopu idealno hlađenje, jer ne dolazi do zatvaranja usisnih, kao i izduvnih površina na Vašem laptopu, koje njemu omogućavaju slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha a time i nesmetano hlađenje. Ovo opet ima za posledicu, da računar radi lakše i brže, da se manje greje kao i da se višestruko povećava vek trajanja računara.

Štedi prostor
LT-Stand je dizajniran tako da maksimalno štedi vaš prostor, modernog i elegantnog izgleda, koji se lako uklapa u bilo koje sobno okruženje, drugim rečima stopi se sa ostalim nameštajem i postaje neprimetan, ali funkcionalan deo u vašoj svakodnevnici.

Univerzalne veličine
Napravljen je tako da odgovara za svaku veličinu prenosnog računara od 10" do 17", dakle, kupite jednom stalak, a kasnije samo menjate računare.
Iskoristite ovaj promotivni period, da svoj primerak LT-Stand Z 1.0 kupite po promotivnoj i više nego pristupačnoj ceni. Ne oklevajte i uštedite.

Ova firma na mapi

Podeli ovaj sadržaj ako ga smatraš korisnim

Komentari (1)

 • Zoran

  Zoran

  23 septembar 2013 u 12:49 |
  Ok su, imao sam priliku da saradjujem sa njima i pohvale za ekipu

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player